Het perfecte geboortekaartje voor meisjes!

Ben je nog op zoek naar een mooi geboortekaartje voor meisjes? Neem dan zeker eens een kijkje in het rijkelijke assortiment van Tadaaz geboortekaartjes. Er zit vast een geboortekaartje voor dochterlief bij dat je helemaal geweldig vindt! Je vindt hier onder andere geboortekaartjes voor jongens, meisjes én zelfs voor tweelingen.

Je hebt geboortekaartjes in allerlei stijlen om je kleine spruit te verwelkomen – van lieve, schattige kaartjes tot hip en trendy kaartjes met wolkjes of confetti. En natuurlijk blijven geboortekaartjes voor meisjes met dieren helemaal geweldig – denk aan een geboortekaartje met een leuk vosje, uiltje of flamingo.

Eigentijds hip

De tijd dat geboortekaartjes voor meisjes enkel synoniem waren met babyroze bloemetjesmotieven, ligt allang achter ons. Tegenwoordig mag het hip, origineel en gedurfd zijn. Deze rode kaart met witte polkadots past bijvoorbeeld helemaal in de jongste rockabilly-revival: echt iets voor hippe ouders met een hang naar nostalgie.

Uniek kaartje met foto

Bovendien is het tegenwoordig niet ongebruikelijk om zélf een personal touch te geven aan jouw geboortekaartje. Ben je creatief aangelegd? Ga dan zelf aan de slag met foto’s. Gepersonaliseerde kerstkaartjes zijn al langer een fenomeen maar dit zie je nu ook terugkomen in geboortekaartjes! Een foto van je pasgeboren spruit op het geboortekaartje geeft net dat tikkeltje extra.

Romantisch geboortekaartje voor meisjes

Niets houdt je natuurlijk tegen om net wel te kiezen voor het klassieke meisjesroze. Dit geboortekaartje voor meisjes in zacht roze heeft, dankzij het silhouet figuurtje, tegelijkertijd een moderne én een retro-uitstraling.

De geboorte van jullie baby meisje is sowieso een bijzonder moment, deel het met vrienden en familie dankzij dit schattige geboortekaartje voor meisjes!

Op en top creatief!

Wil je echter iets super origineel? Dan is dit geboortekaartje met unieke vorm helemaal iets voor jou. Voel jullie helemaal in de zevende hemel met jullie prachtige baby én dit roze wolkkaartje.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *